×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.

amp templates

Mária Út Egyesület

Mária út turistajelzés

Mi a Mária Út?

A Mária Út Közép-Európa zarándokútja
tovább»


Ne féljetek! - üzenet a fiataloknak az Élő Rózsafüzér zarándoklat kapcsán

Ne féljetek!

 

Talán nem mindenki tudja, hogy az elmúlt évtizedekben felnőtt nemzedékek nagy részének

szókészletéből hiányoznak az olyan szavak, mint ÁLDÁS, GONDVISELÉS, FOHÁSZ, KEGYELEM, MEGTÉRÉS, stb. Ez egyben azt is jelenti,hogy ezeknek a fiataloknak az Isten, az erkölcs a hit nem mond semmit, csak élnek máról holnapra és a legtöbbjük nem találja a helyét.


tovább»


film

Mária Út ismertető film

Szeretettel osztjuk meg a Mária Utat bemutató filmet.

1% az ÚTÉRT!

Támogassa adója 1%-val a Mária Út útvonalának karbantartását és bővítését!