Zarándoklatok

Tájékoztató

Honlapunkon egyesületünk által ajánlott zarándoklatokat találhatnak.
Ezek különböző módon szervezettek és más-más érdeklődési körűek számára állították össze őket.

A zarándoklat részleteiért kérjük keressék a feltüntetett szervezőket !


tovább»


Májusi zarándoklatokhoz

Májusi zarándoklatok a Mária Úton

Számos gyalogos és buszos zarándoklatot kínálunk 2016. májusára. Szervezett és vezetett gyalogos zarándoklataink a Mária Út különböző szakaszain kínálnak aktuális lehetőséget a zarándokolni vágyóknak.

Autóbuszos zarándoklataink a Mária Út és a Misszió Tours Utazási Iroda közös szervezésében és a Mária Rádió támogatásával indulnak hazai és Kárpát-medencei kegyhelyeinkre.

A részletes kínálat a mellékelt plakáton látható.

»


szűz mária szentkút

ADVENTI látogatás Mátraverebély-Szentkút és Máriabesnyő kegyhelyeken

2015.12.12. Szentkapu megnyitása Beer Miklós püspök atya részvételével.

tovább»


×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.