Zarándoktábor gyermekeknek

cikk, 2016.02.08. 10:17

Gyermektábor

Jubileumi gyermek tábort szervezünk a Mária Út Egyesület 10 éves fennállásának alkalmából.

10 évesek a 10 éves Mária Úton

Jubileumi gyermek tábort szervezünk a Mária Út Egyesület 10 éves fennállásának alkalmából.

Célunk, hogy a gyermekek megismerjék, megszeressék a zarándoklást. Szeretnénk megismertetni magyar máriás hagyományainkat, történelmi zarándokhelyeinket. Mindezt vidám, játékos formában, nyári tábor jelleggel!

Azokat a gyermekeket várjuk, akik szeretnének nyáron színes élményekkel, kalandokkal gazdagodni, nagyokat játszani.

Június 27-július 2-ig Balaton-felvidéken 6 nap 38.000,- Ft
vagy
Július 18-22-ig a Mátrában 5 nap 33.000,- Ft

A részvételi díj tartalmazza az utazás, szállás és teljes ellátás költségeit, valamint a változatos programok költségeit. 
Jelentkezéseket korlátozott számban február 28-ig fogadunk.
Érdeklődni Quirin Károlyné Mándy Ágnesnél lehet a 06 20 776 9712 telefonszámon.

 

 

 


×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.