×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.

amp templates

Penzión Vasilko

Az Alacsony-Tátra Nemzeti Parkkal körülvett, Oszada (Liptovská Osada) területén épült Penzion Vasilko étkezővel és bárral, valamint néhány lépéssel elérhető számos túra- és síelési lehetőséggel várja vendégeit. A szálláshely egész területén ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.

A családi kézben lévő vendégház hagyományos liptói stílusban berendezett apartmanokat kínál műholdas TV-vel és étkezőasztallal. Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló és alapvető konyhai eszközök is rendelkezésre állnak.

A bárral is rendelkező étkezőben hagyományos szlovák ételeket és helyi specialitásokat szolgálnak fel. A vendégházhoz napozóterasz is tartozik.

A Donovaly síterep 11 km-re, a Skifun Liptovske Revuce síterep pedig 7 km-re található. Az UNESCO által védett Vlkolinec falu 16 km-re, a Brankovsky-vízesés pedig alig 5 km-re található.

Árak

15 Euró/fő/éjSzállás szolgáltató adatai
Szálláshely típusa
Cím 3475 Liptovská Osada, Vasilko,Vŕštek 315
GPS koordináták 48.949961, 19.262489
Beszélt nyelvek szlovák
E-mail penzionvasilko@gmail.com
Telefon +421 905 632 926
Web www.penzionvasilko.szm.com
Kapcsolattartó
Cégnév
Adószám

Szolgáltatások Távolságok
Kerékpár tároló N/A Parkoló Templom Posta
Kisállat vihető Hálózsák kötelező N/A Étterem Bolt
Saját kápolna N/A Szárítógép N/A Internet Buszmegálló
Szárító kötél N/A Mosógép N/A Vasútállomás Gyógyszertár
Mosóteknő N/A Orvos Központtól

Közösségi szolgáltatások
Közösségi helyiség Konyha N/A Kerékpárkölcsönzés N/A Bogrács, grill N/A
Kerti asztal Székek Edények db Kerti főzés N/A

Szállás információk Szobák bemutatása
Mellékhelyiség Vezetékes víz N/A WC N/A Tusoló N/A
Téliesített N/A Takarítás Konyha N/A Asztal + szék N/A
Wifi Reggeli N/A Edények Nem dohányzó
Menü N/A Étel csak rendelésre N/A Terasz TV
Meleg víz N/A Vacsora N/A Wifi
Nyilvános internet N/A

:
Foglalás menete
Telefon N/A
E-mail N/A
Átutalás N/A
Web
Idegenforgalmi adó árban nincs benne
Érkezés 13:00
Távozás 11:00