×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.

amp templates

Lelkigyakorlat és zarándoklat Csaba testvérrel Déván

Időpontja: 2019.11.22. 07:00 - 24. 19:00
, 2019.10.25. 13:02, szerző: sodi

MEGTELT

Legyünk készek bátran, testvéreink iránti szeretetből Isten akaratát teljesíteni! (Csaba testvér)

Időpont: 2019 november 22-24 (3 nap, 2 éjszaka)
Utazás: kényelmes, légkondicionált autóbusszal, csoportkísérővel.
Lelkivezető: Böjte Csaba testvér
Szállás: Déva-i gyermekotthon 3-4 ágyas, esetenként emeletes ágyas szobákban
Ellátás: teljes panzió
Részvételi díj: 37.000,-Ft

Tervezett program:
Pénteken indulás a hajnali órákban Dévára. A szobák elfoglalása után irány Szászváros, ahol a Szent Erzsébet Gyermekotthonban ebéddel várnak minket. Alkenyéren részt veszünk Kinizsi Pál és a kenyérmezei csata emlékére rendezett ünnepi eseményeken, ahol a nagyvázsonyi delegáción kívül Csaba testvér, sok-sok gyermek, és a Kinizsi Szövetség délvidéki, felvidéki és erdélyi tagszervezetei is jelen lesznek. Innen gyalogos zarándoklat Algyógyra, majd szentmise. Vacsora Szászvároson, szállás Déván.
Szombaton reggeli után, szentmise, majd kirándulás Vajdahunyadra - Hunyadi vár megtekintése. A nap további részét Déván töltjük. Ebéd, reneszansz táncház, vacsora, esti elmélkedés, beszélgetés Csaba testvérrel.
Vasárnap reggeli után Csaba testvér tanítását hallgathatjuk, majd gyónási lehetőség a szentmise előtt. Ebéd után a kora délutáni órákban sok-sok lelki élménnyel feltöltődve indulunk vissza Budapestre.
Várható érkezés a késő esti órákban.

Zarándoklatunk a Mária Út és partner utazási irodája, az MTDMSZ Kft. szervezésében, a Mária Rádió támogatásával, a Szent Ferenc Alapítvány segítő közreműködésével valósul meg.

További információ: www.mariaut.hu Perczel Éva: +36 30 165 45 36, perczel.eva@mariaut.hu, Molnár Anikó: +36 30 171 93 77, molnar.aniko@mariaut.hu

Jelentkezés: ITT

2019.11.22. 07:00 - 24. 19:00