Zarándoklattal egybekötött lelki gyakorlat az advent jegyében

Időpontja: 2018.12.08. 08:00 - 09. 16:00
, 2018.10.25. 15:54, szerző: sodi

advent

Ünnepre hangoló lelkigyakorlat leendő és gyakorló szülőknek a Szalézi tartományfőnök vezetésével.

Adventi lelkigyakorlatra hívjuk mindazokat, akik szeretnének a karácsony előtti nyüzsgésben elcsendesedni, befelé fordulni, Istenre figyelni. Várjuk az édesanyákat, édesapákat, nagymamákat, nagypapákat, gyermekre vágyókat és mindazokat, akik szeretnének eligazodni és megerősödni Don Bosco optimista és vidám, de mélyen Krisztusban gyökerező lelkiségében.

Időpont: 2018. 12. 8-9.

Utazás: autóbusszal, csoportkísérővel

Részvételi díj: 16.990 Ft, mely tartalmazza: az utazás költségét, az idegenvezetést, a lelki programot, a szállást és a teljes ellátást

Lelkigyakorlat vezető: P. Ábrahám Béla SDB

Szállás: Don Bosco lelkigyakorlatos ház, saját fürdőszobás 2-3-4 ágyas szobákban

Ellátás: szombat ebéd, vacsora, vasárnap reggeli, ebéd

Tervezett program:
December 8-án szombaton 8 órakor indulunk Budapestről.
Péliföldszentkereszten a délelőtt folyamán részt veszünk az adventi lelkigyakorlaton. Ebéd után egy rövid zarándoklat keretében elmélkedhetünk a hallottakon, miközben megnézzük a környék természeti kincseit. Vacsora után kötetlen beszélgetéssel, játékkal zárjuk a napot.
Vasárnap reggel szentmisén veszünk részt, majd egy újabb közös, tartalmas, karácsonyváró töltekezés vár ránk.
Ebéd után indulunk haza Budapestre. Tervezett érkezés 15,00 körül.

A hétvége során lesz lehetőség szent gyónásra, elmélyülésre, csendes órára, igény szerinti szabad programra.

Jelentkezés: ITT
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!
További részletek a Mária Út Facebook oldalán, vagy a szervezőnél: Molnár Anikó: +36 30 171 93 77

2018.12.08. 08:00 - 09. 16:00

×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.