Virágvasárnapi zarándoklat Kulcsra

Időpontja: 2018.03.24. 08:26 - 25. 00:00

Önkéntesek zarándoklata

Nagyböjti zarándoklat fejér megyében!

Program:

Választható: (1. nap: érkezési lehetőség Adonyba a Kápolna sorra. Szent Orbán műelmék kápolna megtekintése, vacsora, szállás.)
2. nap: reggel gyalogos zarándoklat a Kulcsi Kereszthez, ahol közös ima után frissítők várják a zarándokokat, majd indulás tovább Rácalmásra, ahol 11.30-kor misén veszünk részt.
Utána ebéd és rövid séta a városban.
15 órától élő Passió megtekintésére van lehetőség, utána uzsonna.

17 órakor indulás vissza: Adonyba, Budapestre, attól függően, hogy egyéni vagy csoportos szervezésben valósul-e meg a részvétel.

Költségek: úti költséggel, szállással, 5-szöri étkezéssel: 15 ezer Ft/fő (lehetséges saját járművel, tömegközlekedéssel érkezés, vagy csak a 25-kei programon való részvétel is, ebben az esetben az igénybe nem vett szolgáltatások költségével csökkentve értendő!) A konkrét igényeket a szervezőkkel telefonon vagy e-mail- ben lehet egyeztetni!

Részletes információ és jelentkezés: Radnó Józsefnénál telefonszám: 20/5819483; e-mail: radnoerzsi@gmail.com

2018.03.24. 08:26 - 25. 00:00

×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.