2017 Fotópályázat

cikk, szerző: svg

fotós

Beküldési határidő 2017.10.30.

Szeretettel várjuk a Mária Útról, zarándoklatokról, zarándokokról készített fotóitokat a rendezveny@mariaut.hu email címre nevetek és elérhetőségeitek feltüntetésével. 

A fényképen szerepelhet bármi, amit megörökítésre érdemesnek gondoltok, csak valamilyen kötődése legyen a Mária Úthoz, vagy az azon zajló eseményhez.
Kérünk titeket, amennyiben személyeket fényképeztek mindig legyetek tekintettel a fényképezett személyiségi jogaira!(kérdezzétek meg, hogy nem zavarja-e a fényképezés) Legyünk tekintettel egymásra!

Az legszebb fényképeket beküldők Mária Utas pólóban részesülnek!


×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.