amp templates

Mobilalkalmazások

Mobil alkalmazás Erdőkürt - MVSZK

Erdőkürt - Mátraverebély-Szentkút

Nyugdíjas csoportok vagy egyéni zarándokok gyalogos zarándoklata a Mária Út új szakaszán Erdőkürttől Mátraverebély-Szentkútig. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a térképet, valamint a látnivalókról és a szálláshelyekről elérhető információkat.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>

Alkalmazás megtekintése >>

Mobil alkalmazás Gyöngyös - MVSZK

Gyöngyös - Mátraverebély-Szentkút

Diákcsoportok gyalogos zarándoklata a Mária Úton Gyöngyöstől Mátraverebély-Szentkútig. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a térképet, valamint a látnivalókról és a szálláshelyekről elérhető információkat.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>

Alkalmazás megtekintése >>

Mobil alkalmazás Gondviselés Útja

Gondviselés Útja (Kultúrtörténeti detektív játék)

Célja egy adott helytörténet, lelki történet újra élése személyes részvétellel. A mobil alkalmazás a zarándoklat során a helyszínhez kötött navigáció alapján a felhasználók számára szöveges információkat ad. 7 állomás, 7 gondolat, 7 feladat. A gondviselés megismerése és megtapasztalása. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a kultúrtörténei detektívjátékot, a térképet, valamint a látnivalókról elérhető információkat.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>

Alkalmazás megtekintése >>

Mobil alkalmazás Megvilágosodás Útja

Megvilágosodás Útja (Tájérték caching játék)

A zarándokút mentén megjelenő tájérték elemek felkutatása játékosan, egy stilizált kép megtalálása és lefotózása, majd közös kiértékelés. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a tájérték caching játékot, a térképet, valamint a látnivalókról elérhető információkat.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>

Alkalmazás megtekintése >>

Mobil alkalmazás Balatonalmádi - Sümeg

Balatonalmádi - Sümeg

Prémium gyalogos zarándoklat a Mária Út Balaton-felvidéki szakaszán. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a térképet, valamint a látnivalókról és a szálláshelyekről elérhető információkat.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>

Alkalmazás megtekintése >>

Mobil alkalmazás Balatonalmádi - Sümeg Játék

Balatonalmádi - Sümeg (Tájérték caching játék)

A kiegészítő mobil alkalmazás a zarándoklat belső, lelki folyamata három szakaszának megfelelően minden nap más tematikájú játékával három tartalmas napot nyújt a Mária Út mentén. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a tájérték caching játékot, a térképet, valamint a látnivalókról elérhető információkat.

Kiegészítő alkalmazás (játék) letöltése mobilkészülékre>>

Kiegészítő alkalmazás (játék) megtekintése >>

Mobil alkalmazás Vízizarándok

Melk - Budapest vízi zarándoklat

A túraútvonal az alsó-ausztriai Melk városából indul és közel 400 folyamkilométer evezés után, 14 nap alatt érkezik Budapestre, érintve és megtekintve Alsó-Ausztria, a Szlovák- Magyar Duna-mente és a Dunakanyar-Budapest túraút Duna-menti katedrálisait, bazilikáit, várait, szakrális helyeit, amelyeket a Duna folyó mentén életre hívódó kultúrák hoztak létre és hagyományoztak át az ezredévek során. A zarándoklatnak különös hangulatot ad a vízről szemlélhető természeti táj – Wachaui kultúrtáj, Szigetköz, Dunakanyar. A zarándokúthoz letölthető mobil alkalmazás tartalmazza a térképet, valamint a látnivalókról és a szálláshelyekről elérhető információkat.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>

Alkalmazás megtekintése >>

Mobil alkalmazás 1úton

1Úton Nemzetközi Zarándoknap

A Mária Út teljes szakaszán egy közös célért szervez zarándoklatot a Mária Út Egyesület Nagyboldogasszony ünnepe után. Ez a minden évben megrendezendő zarándoknap az 1Úton nevet viseli és több száz települést érint Ausztriában, Erdélyben, Felvidéken, Délvidéken és Magyarországon egyaránt. Az idei év zarándoklatát a szervezők és a résztvevők az egységért és a békéért ajánlják fel. Vannak ugyanis olyan történelmi sebek és szakadékok, amelyeket csak a hit és a szeretet tud áthidalni és gyógyítani. Ennek fényében a zarándoklat 200 – átlagosan 25 kilométerre lebontott – szakasza közül az egyik szakasz az Ukrajna békéjéért nevet viseli majd.

Alkalmazás letöltése mobilkészülékre>>