amp templates

Szent István emlékművek gyűjtése

cikk, szerző: reka

szti

Mária Rádió 2016. október 25-én indította útjára a Szent István emlékműveket felkereső kampányát. Államalapító Szent királyunk tiszteletére a történelem során rengeteg műemlék épült. Templomok, szobrok, kegyhelyek, hazánkban és a határon túl is. 

MáriaRádió célja, hogy a hazánkban és a határon túl élő magyarokat, a délvidéki, felvidéki és erdélyi magyar nyelvű Mária Rádiók szerkesztőségeivel közösen, buzdítsa az emlékművek felderítésére!

Hívjuk Önt, s településük lakóit, hogy vegyenek részt fotópályázatunkon! 

A játékban résztvevőknek csupán le kell fényképezniük településükön található, vagy egy kirándulás közben fellelt Szent István műemléket! A készült képeket a rádió szerkesztőségéhez, az alábbi módokon kell eljuttatni:

e-mailben: szentistvanunnep@mariaradio.hu

Facebookon keresztül üzenetben: https://www.facebook.com/szentistvanunnep

Postai úton: 1133, Budapest, Gogol utca 28.

A beküldők mindenképpen tüntessék fel nevüket, telefonszámukat, postacímüket, e-mail címüket, a műemlék lelőhelyét, esetleg nevét. A rádió szerkesztősége nagy szeretettel vár pár sort a kirándulásról is. A képeket a Mária Rádió Facebook oldalán, és a Szent István Ünnep Facebook oldalon is közzéteszik. A képek készülhetnek határokon innen és túl is!

A legtöbb, s legszebb képet küldő, valamint a legjobb beszámolót megíró pályázatot beküldők díja egy választható zarándokúton való ingyenes részvétel, a Mária Út jóvoltából. A nyerteseket időszakonként díjazzuk. 2017. január 3-án, április 3-án és július 3-án várható eredményhirdetés, az aktuális időszak képbeküldői között, honlapunkon és Facebookon! A képeket folyamatosan várjuk június 30-ig.

További információ:

         e-mailben: szentistvanunnep@mariaradio.hu

         telefonon: +36 30 345 8369 - Siklósi Bernadett promóciós munkatárstól kérhető.