Kozárdi Alapítvány - Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér

információs pont, szerző: reka

kozárdi IKSZT

Nyitvatartás:
Hétfő: 12-18
Kedd: 12-18
Szerda: 12-18
Csütörtök: zárva
Péntek: 12-18
Szombat: 12-18
Vasárnap: zárva 

IKSZT-Integrált Közösségi Szolgáltató Tér, amely a zarándokokat befogadja a könyvtárba, valamint külön egyeztetés nyomán lehetővé teszi a zarándokturisták számára az internet használatot.Nyitvatartási időben ugyancsak lehetővé teszi a zarándokok számára a mosdó- WC használatot, ivóvíz vételezést.

pikto_so_mut_pecset.png Pecsételő pont

pic Kedvezmények biztosítása

pikto_so_mut_infopoint.png Az Információs pontot tábla jelzi.


×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.