Pilisszentkereszt Község Önkormányzat

információs pont, szerző: reka

hivatal

Hétfő: 08:00 - 18:00
Kedd - Szerda - Csütörtök: 08:00 - 16:00
Péntek:08:00 - 14:00
Hétvégén: A Tájházban kaphatunk információt, illetve internet hozzá férési lehetőséget, hétköznapokon pedig a hivatalban. 

    • pikto_zu_vgyalogos2.png Zarándok útlevél beszerzése
    • pikto_so_mut_pecset.png Zarándok útlevél pecsételésére
    • pikto_tj_szakaszhatar    Mária Út kiadványainak a megvásárlására
    • pikto_so_mut_infopoint.png Az Információs pontot tábla jelzi
 
  • Helység információk a Polgármester úrtól kérhetőek, előzetes egyeztetés után.
  • Internet, pihenés és vizvétel lehetőség ×

Az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával megvalósul az „A Mária Út önkéntes hálózatának kiépítése, fejlesztése és motivációs formáinak tervezése” című projekt keretein belül egy olyan know-how fejlesztés és tesztelés, amely révén lehetőségünk adódik nagyobb földrajzi és életkorbeli spektrumban önkénteseket bevonni, felkészíteni őket a kulturális értékekre alapozott programok egyedi önkéntes tevékenységére. Létrejön egy komplex motivációs módszertan, valamint a megvalósítás 3 évében annak alkalmazása és finomhangolása. A módszertan alapján hosszútávon az önkéntesség bevezetése, újraélesztése, működtetése, fenntartása, helyi értékek bevonása valósul meg. Ennek eredménye az erős társadalmasító hatás, a közösség kohéziós és kulturális értékeinek erősítése és átadása a következő generációnak. A projekt elemeként rendezvények, képzések, workshopok, kompetencia-térkép, kiadványok és egyéb eszközök megrendezése és beszerzése valósul meg.
A projekt támogatásának összege 25 Millió Forint, amely 100% intenzitású. A projekt megvalósítása 2017. április 1-jén kezdődött meg. A projekt zárására 2020. március 31-én kerül sor. A projekt az „EFOP-1.3.5-16-2016-00973” azonosítószámú támogatási szerződés keretében valósul meg.